ORGANIC SWEETS BAZAR

deserturi RAW (nepreparate termic)

ingrediente 100% naturale

marți, 13 noiembrie 2012

Minicake cu ciocolata si fulgi de cocos



                                      

Ingrediente blat:

nuci - 100 g hidratate 8 ore
unt de cocos - 1 lingura
fulgi de cocos 1 lingura
curmale 5 buc - hidratate 4 ore
miere 1 lingura

Se macina nucile in robotul cu lama in S pentru 30 de sec ...apoi se adauga fulgii de cocos , curmalele si mierea ...se mai proceseaza putin ...daca e prea tare compozitia se adauga putina apa de la apa in care au stat curmalele ...se mai proceseaza si impreuna cu untul de cocos...se pune compozitia in forma detasabila si se uniformizeaza cu o lingura...se baga in congelator pana la prepararea cremei de ciocolata.

Crema:

nuci caju 100 g hidratate minim 4 ore
unt de cocos 1 lg
unt de cacao 5 linguri
miere 3 linguri
cacao si  carob cate 2 linguri
zeama de la jumatate de lamaie
vanilie - semintele de la jumatate de baton

in blender se mixeaza nucile caju impreuna cu zeama de lamaie si putina apa cat sa le acopere ...pentru 1 minut ...pana se transforma intr-o crema. Se adauga treptat mierea, vanilia , cacao si carob ...la final se adauga unturile si se mai amesteca pana la omogenizare... crema se toarna peste blat ...se baga la congelator pentru min 30 de minute ..apoi se orneaza si se mai tine in congelator pana se serveste ... se scoate cu 1 ora 2 inainte de a fi mancat ;)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu