ORGANIC SWEETS BAZAR

deserturi RAW (nepreparate termic)

ingrediente 100% naturale

vineri, 2 noiembrie 2012

Tort cu unt de cacao si fructe de padure





Blatul

migdale hidratate 100g
nuci hidratate 100g
fulgi de cocos 1 lingura
curmale hidratate 8 buc
miere 2 linguri
cateva afine

Se sfarama nucile si alunele in robot cu un praf de sare , apoi se adauga restul ingredientelor si putina apa de la curmale  si se amesteca pana devine un " aluat"  lipicios care se aseaza intr-o forma de 20 cm, se uniformizeaza cu o lingura uda. Peste blat se adauga un strat de fructe de padure.

Crema de ciocolata

nuci caju 200g - hidratate 8 ore
un baton de vanilie - se aduna semintele
miere 2 linguri
unt de cacao 10 linguri
apa de la curmale
3 linguri de cacao

Se mixeaza in blender nucile caju si apa de la curmale cam 1-2 minute , pana devine o crema foarte fina ... se pune mierea, semintele de vanilie, untul de cacao topit si 3 linguri de cacao. Crema rezultata se toarna peste stratul de fructe de padure si se baga la congelator pentru o ora.
Dupa ce s-a intarit putin se orneaza cum vrei cu fructele ramase. Se tine in conge pana cu vreo doua ore inainte sa-l mananci.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu