ORGANIC SWEETS BAZAR

deserturi RAW (nepreparate termic)

ingrediente 100% naturale

duminică, 21 octombrie 2012

Minicake cu ciocolata si portocala


Blatul

100 g nuci hidratate 8 ore
5-6 curmale hidratate 3-4 ore
1 lingura de miere
1 praf de sare

Se adauga in robot nucile cu un praf de sare , dupa ce s-au maruntit se pun curmalele si putin din apa in care au stat si mierea. Se omogenizeaza totul pana devine un strat lipicios. Se aseaza in forma si se uniformizeaza cu degetele ude.

Stratul alb si stratul maro (dublati cantitatile)

100g caju hidratat 4 ore
6 linguri unt de cacao topit la bain marie
zeama de la o portocala
coaja rasa de portocala
2 linguri de miere
3 linguri de cacao organica (pentru stratul maro)

Se mixeaza nucile caju in blender cu sucul de portocale pana devine o crema foarte fina , se adauga apoi untul de cacao, coaja de portocala, mierea si in cazul cremei maro , cacao pudra si se mai blenduieste putin. Se aseaza stratul alb peste blat si se baga la congelator pana la facerea stratului doi...cand s-a intarit putin primul strat adaugam crema de cacao ... se orneaza cu ce vreti ..eu am pus zmeura, physalis si coaja de portocala rasa. Se baga la congelator pana la servire. ( se scoate cu minim o ora inainte de a fi consumat)



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu